teklif al

BİLGİ GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ ISO 27001:2013

ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi (BGYS) Standardı

ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Standardı; bilginin gizlilik, bütünlük ve erişilebilirliğinin korunması ve GDPR ve KVKK gibi yasal mevzuatlara uyumluluğun sağlanması için çerçeve sağlayan uluslararası bir standarttır.

Çalışan ve müşteri bilgileri, marka imajı, finansal veriler ve diğer mahrem bilgiler gibi en hayati varlıklarınızı siber suç, kişisel veri ihlalleri, fiziksel tehditler, kötüye kullanım, hırsızlık ve diğer saldırılar dahil olmak üzere potansiyel güvenlik tehditlerine karşı korumak ve sürdürülebilir tedbirler almak için süreç tabanlı bir yaklaşım sunar.

ISO 27001 standardı ISO 9001 gibi diğer yönetim sistemleri standartlarıyla uyumlu olacak şekilde yapılandırılmıştır ve herhangi bir teknoloji ya da BT platformundan bağımsız olarak iş süreçlerinin bilgi güvenliği çerçevesinde yürütülmesi yaklaşımına dayanır.

ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Sertifikası

ISO 27001 sertifikası, kuruluşunuzun bilgilerinin gizlilik, bütünlük ve erişilebilirliğinin korunması ve yasal yükümlülüklere uyum sağlanması amacıyla; çalışanlara, süreç ve teknolojiye önem verdiğinizin ve yatırım yaptığınızın bağımsız bir belgelendirilme kuruluşu tarafından değerlendirildiğinin ve onaylandığının en önemli göstergesidir.

Sertifika almak isteyen kuruluşların ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi hususunda akredite olmuş kuruluşlara denetim yaptırması ve bu denetimlerden başarı ile geçmesi gerekmektedir.

Universal Sertifikasyon, TÜRKAK (Türk Akreditasyon Kurumu) tarafından akredite olmuş bir belgelendirme kuruluşudur. 

 

GERİ